Cilvēku un mājlopu čipošana un čipi. 2. daļa

Interesants viedoklis

Turpinājums no: Cilvēku un mājlopu čipošana un čipi. 1. daļa

Dr. Valdis Šteins

 

Kad ar vakcīnu ievadīs čipu?

 

Viltus pandēmijas nākamais solis, uzskatu, būs vakcinēšana ar čipizēšanu. Jautājums: vai tie abi reizē būs masveidā saražoti – gan vakcīnas, gan čipi? Iespējams, pirmā vakcinēšana pret “jumta” Kroņa vīrusu sāksies jau 2020. gada rudenī, bet faktiski ieplānots ir 2021. gada beigās, jo Pasaules Administrācija viltus pandēmiju ir sadalījusi sešos viļņos. Pēc sestā pandēmijas viļņa varētu būt gatava vakcīna un čipi masveida vardarbīgai čipizēšanai. Pa šo laiku arī policija un armija ir jāapmāca šai specifiskajai cilvēku tvarstīšanai…

Pilotprojekts jau tiek realizēts Rīgā, kur apstādina autobusu vai trolejbusu un pa visām durvīm iegāžas iekšā bruņota kontrole, lai pārbaudītu, vai visiem ir uzpurņi, tad pārbaudīs, vai ir vakcinēšanas sertifikāti, vēlāk – vai ir čips (kā tagad pārbauda suņus). Vakcinēšanas sertifikātus grib steidzami ieviest B. Geitss un Pasaules Veselības organizācija. Ja nebūs sertifikāta, tad nevarēs braukt sabiedriskajā transportā, nevakcinētos gluži vienkārši izmetīs ārā no autobusa un sankcionēs.

Kaut kādu vakcīnu var iespricēt cilvēkiem jau rītdien – tāpat neviens nezinās, kam tā domāta. Bet īstā (paliatīvā vakcīna), izskatās, vēl nav gatava, turklāt tai jābūt personalizētai, kā teiktu “rungaiņi”: katram vecim un vecenei vajag sava izmēra ragaviņas, ar ko vest uz mežu. Diskusija PVO (Pasaules Veselības organizācijā) turpinās par to, vai nanočips tiks ievadīts anonīmi vai klientam zinot. Izskatās, ka galīgais lēmums nav pieņemts, bet, iespējams, tiem, kuri pretosies, nanočipu ievadīs slepeni – ar kādiem medikamentiem, viņam pašam par to nezinot. Protams, steidzamības kārtā ieviešot bezskaidras naudas norēķinus, šis nano-čips vai vismaz mikro-čips dotu iespēju uzreiz klientam atņemt kontroli pār viņa virtuālo naudu un veselību. Ja nebūs skaidrās naudas, tad klients kļūst vai nu absolūti kontrolējams, vai arī viņam jādzīvo pie Amazones džungļu “dabas bērniem”. Tieši tāpēc, viltus pandēmijas aizsegā, Pasaules Administrācija steidzas ieviest Digitālo naudu. Viņiem tā ir fantastiska iespēja: bloķēt kontu un izvērst sankcijas pret jebkuru, kurš atteiksies lopiskoties – nepeldēs kopiskajā straumē (mainstream), kā to sauc jaunvalodā.

Viltus pandēmijas vadības groži ir uzticēti Pasaules Veselības organizācijai (NB! – PVO Asambleja nav pieņēmusi lēmumu par pandēmijas izsludināšanu, to izdarīja tās vadītājs Tedross Adhanoms Gebreiesuss vienpersonīgi), kas diktē hibrīdā kara noteikumus atsevišķo Republiku Administrācijām. Baiļu pandēmijas eskalācija sāk buksēt, un tas nozīmē, ka viņi liks Republiku vietējām Administrācijām izvest militāristus ielās. Latvijas administrācija cer, ka tiks cauri, ja Aizsardzības ministrija iepirks iedzīvotājiem uzpurņus – tad policija varēs sodīt, ja kāds aizgājis uz veikalu bez uzpurņa, t.i., nav maskējies kā bandīts vai partizāns. Tā nav budeļnieku jeb ķekatnieku maskošanās, tā ir maskēšanās, lai “Kroņa vīruss jūs neieraudzītu”.

Patiesībā galvenais iemesls ir iebiedēšana – pašu cilvēku iebiedēšana, lai pēc tam aizdzītu vakcinēties. Kaujas lozungu skaņas nāk nu jau no kriminālās PVO puses. Domājams, ka PVO izdos pavēli par sodiem tiem, kas atteiksies vakcinēties. Domāju, ka ilgi nav jāgaida, it sevišķi tāpēc, ka viltus kroņa vīruss sāk izčākstēt.

[..]

Virusologi uzskata, ka tie, ko daži ārsti sauc par vīrusiem, īstenībā ir eksosomas (latviski – sīki pūslīši), daži – ka ASV bioloģisko ieroču laboratorijās kaut kāds “nepabeigtais” himēras vīruss, kurš ir kompilēts no fragmentiem un palaists priekšlaicīgi, jo pandēmijas politiskais biznesa projekts pēc apstiprinātā plāna bija jāuzsāk un Kroņa vīruss bija jāņem tāds, kā ir: nepabeigts. Izskatās, ka tika palaists tieši nepabeigts, jo klumburē un pamazām izčākst, lai gan pēc projekta vajadzēja dot 65 miljonus mirušo, bet nav pat epidēmijas. Viņā saulē aizgājušiem zārkā līdzi tiek ielikts kroņa vīrusa nosaukums – ka miris ar kroņa vīrusu, nevis no kroņa vīrusa.

Projekts sāk buksēt, bet tieši tāpēc PVO administrācijai jāvelk laiks – jātaisa viltus testēšanas, jāvilto statistiskie materiāli, uz vīrusa rēķina jānoraksta pat jebkura trauma vai jel kāda saslimšana.

[..]

Antīkās verdzības laiki ir sen pagājuši, tikai neiedomājaties, ka jūs būsit Romas vai Grieķijas, vai ASV verdzības laiku vergs. Par vergu vergturim bija jārūpējas –  jāapģērbj, jāpabaro ar zupas šķīvi, jāārstē. Šodien tas ir paša “cilvēkverga” pārziņā.

[..]

Nākotne mūs gaida “rožaini zeltaina”: viltus vīrusu pandēmijas ieplānotie seši viļņi – īsta baiļu pandēmija, uzpurņu uzmaukšana, vardarbīga vakcinēšana ar nočipošanu un Latvijas gadījumā  – pārvietošana uz 42 koncentrācijas nometnēm – Dzīvnieku fermām ar 5G sargtorņiem, kurām būs nosaukums “Attīstības Centrs”. [..]

Cilvēki, mostieties, vai patiešām jūs gribat dzīvot īstā Dzīvnieku fermā?!

 

Publicēts saīsināti

 

Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.13(459) [2020. gada 3.–23. jūlijs]


« Atpakaļ