Ir tāds interesants viedoklis…

Igors Panarins

Politisko zinātņu doktors

 

Teikšu, jā, Donalds Tramps ir īstenojis triecienu pa Pasaules Veselības organizāciju. [..] Būtībā paniku apzināti sacēla PVO. Kas tā ir par bodīti, un kāpēc Tramps izdarīja triecienu pa to? Ir arī ziņas, ka Tramps esot pat paņēmis kontrolē Federālo rezerves sistēmu.

Krievijas masu mediji pilnībā pakļaujas globālistu tendencēm, provocē histēriju – un tas, protams, ir ļoti slikti. Mani priekšlikumi situācijas stabilizēšanai informācijas laukā kaut kā tikai daļēji ir sadzirdami, kas ir ne visai ir labi.

Mūsu varas elitē ir ļoti daudz prorietumniecisko liberāļu. Tagad notiek Trampa “gāšanas” operācija, un galvenais instruments ir masu informācijas līdzekļi. Tos piebaro Pasaules Veselības organizācija…

Ļoti svarīgi, ka Tramps panāca Geitsa aģenta atstādināšanu. Tramps izveidoja otro komisiju par koronavīrusa sērgas attālināšanu no Amerikas Savienotajām valstīm, kur Geitsa aģentūra un pats Geitss neietilpst. Lūk, tas ir principiāli svarīgi. Otrkārt, Tramps izdarīja triecienu pa PVO finansējumu, pārtraucot sponsorēšanu no ASV puses. Bet kurš tad finansē šo organizāciju? 10 miljardus dolāru izdalīja Geitss jau 2010. gadā. PVO darbinieki algu pamatā ir saņēmuši no Geitsa un, protams, darījuši tās lietas, kas viņiem izdevīgas.

Un tagad parunāsim par šī ļaundara, monstra, maniaka, vai kā vēl to nosaukt, plāniem. 2019. gada janvārī pēkšņi nomira Pasaules Veselības organizācijas izpilddirektors. Iedomājieties – pēkšņi! Drīzāk viņš nošausminājās par Geitsa priekšlikumiem. Bet kādi tad ir šie Geitsa priekšlikumi? 21. gadsimtu viņš ir pasludinājis par vakcīnu gadsimtu un izstrādājis poliomielīta poti Indijai, kā rezultātā 2011.–2017. gadā gandrīz pusmiljons indiešu bērnu kļuva paralizēti no šīs vakcīnas.

Geitss mums ir piedāvājis virkni citus eksperimentus Āfrikā. Vakcīnas, kas tika ieviestas, atveda neauglīgas afrikāņu sievietes. Un, lūk, viņš noteica mērķi – iedzīvotāju skaita samazināšana ar savu būtībā kaitīgo vakcīnu sapotēšanu. Bet tikai doktors Roberts Kenedijs, “dziļās valsts” (“deep state”) nogalinātā ASV prezidenta Džona Kenedija brāļadēls, nosauca šausmīgos skaitļus, ko ir radījis, patiesību sakot, Geitss dažādās pasaules valstīs, kā Meksikā, Filipīnās, Tanzānijā, Nikaragvā utt., u.tjp. Notikusi būtībā šo valstu iedzīvotāju iznīcināšana, it kā vakcinēšanas veidā, kas gluži pretēji ir novedusi pie šausmīgi satriecošas miljoniem bērnu paralīzes. No Geitsa potēm ar autismu cieš gan ASV, gan Kanādā. Lūk, kas ir Geitss. Un pa viņu ir izdarīts trieciens.

Es nezinu, vai ir informācija, ka viņš jau ir arestēts, – nezinu. Pēc manā rīcībā esošajām ziņām – nav. Bet Tramps veica triecienu pa viņa bodīti, pa Pasaules Veselības organizāciju. ASV ir ārsti, kas atklāj mums šo blēdīgo melu statistiku, kuru Krievijas visi 224 un citu valstu kanāli “kruķī” nepārtraukti, – par it kā gigantisku inficēšanos Amerikā. Tikušas atmaskotas apdrošināšanas kompānijas, kuras arī finansē Geitss. Ir tiešas norādes, ka ārsti apzināti ārstē nepareizi, lai palielinātu mirstības statistiku. Viss tas tiek atmaskots ASV. 40 tūkstoši ārstu visā pasaulē ir parakstījuši petīciju pret Pasaules Veselības organizāciju!

ASV prezidents iet līdz galam taisnīgā cīņā pret šo dziļās valsts ļaunumu. [..] Jaunveidotā komisija, kas sastāv no profesionāļiem, ārstiem, gatavo reālus soļus, lai pasargātu Amerikas un visas pasaules iedzīvotāju pakļaušanu psihiskajai histērijai, psihiskajam spiedienam, kurš ved uz daudz lielākām negatīvām psihiskām un tamlīdzīgām sekām. Pieaugusi mirstība no sirds un asinsvadu saslimšanām, par to neviens nerunā. Klusē par iemeslu, lūk, šai psihiskajai masu histērijai, kas mērķtiecīgi provocēta, lai ASV gatavotu apvērsumam, gāžot Trampu. Tāpēc pasaules veselīgi domājošajiem spēkiem ir jāsaliedējas cīņai pret šo ļaunumu. Un Tramps, kā jau es prognozēju, sāka savu triecienu pavisam izvērsti. Sērgas avotu lokalizācija Geitsa kantora veidolā, pēc tam reāli pasākumi tīri medicīniskai stabilitātei ASV situācijā. Es ticu Trampam, ticu viņa komandai.

 

Avots: https://www.youtube.com/watch?v=qJN1N1b0o8Y

 

Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.10(453) [2020. gada 22. maijs–4. jūnijs]


« Atpakaļ