Pārdomas par kovid-19. “DDD” redakcijas komentārs

Šo visu pasākumu rezultātā pasaules aizkulises cer iznākt no aizkulisēm un atklāti pārņemt politisko varu un kontroli visā pasaulē. Tādēļ jau arī laikraksts “DDD” cenšas saviem lasītājiem izskaidrot Dzīvās Ētikas jeb Agni Jogas pamatus, jo tikai pa šo ceļu spēsim izglābties no pasaules aizkulišu – šo melno ložu – plāniem.

 

“DDD” redakcijas komentārs

 

Šajā laikraksta numurā publicējam agresorvalsts Krievijas Bruņoto spēku Ģenerālštāba Galvenās izlūkošanas pārvaldes (GRU) atvaļinātā pulkveža

un Krievijas sabiedriskā darbinieka, žurnālista Maksima Ševčenko domas par kovid-19. Šos rakstus vispirms nopublicējām sociālajās vietnēs “Facebook.com” un “Draugiem.lv”. Saņēmām apvainojumus no dažiem muļķīšiem, ka laikraksts “DDD” draudzējas ar ienaidniekiem.

Pulkvedis Kvačkovs savā intervijā ļoti pamatoti apšauba 2001. gada 11. septembra it kā teroristisko uzbrukumu. Atceramies, kā televīzijas tiešraidē skatījāmies šo lidmašīnu ietriekšanos divos torņos. Aptuveni pusstundu pēc lidmašīnu ietriekšanās torņos Krievijas ārējās izlūkošanas šefs, bijušais premjers Jevgēņijs Primakovs televīzijas tiešraidē paziņoja, ka tas nevarēja notikt bez ASV un citu valstu specdienestu ziņas. Ka tie noteikti ir bijuši informēti par šādu teroraktu pirms tam.

Vēlāk šo īso interviju ar Primakovu vairs nekad nerādīja. Kāpēc? Tāpēc, ka prezidents Putins, zinot to pašu informāciju, kādu pauda Primakovs, nolēma “piedziedāt” ASV prezidentam Bušam. Kā zināms, Putins pirmais piezvanīja Bušam, izlikdamies, ka tic ASV propagandai par teroraktu no Alkaīdas puses, piedāvāja Bušam savu draudzību un palīdzību. Tā sākās cilvēku tiesību ierobežošana visā pasaulē. Kari Afganistānā, Irākā, Lībijā, Sīrijā it kā teroristu dēļ. Putinam tas arī bija izdevīgi, jo Krievijā varēja ieviest šādus ierobežojumus Čečenijas kara dēļ.

Nelolosim ilūzijas, ka Kvačkovs un Ševčenko ir latviešu tautas draugi. Nē, viņi ir lielkrievu šovinisti, kas noteikti neatbalsta Latvijas dekolonizāciju. Taču mēs nepublicējam viņu domas, ka dekolonizācija nav vajadzīga. Raksti ir pavisam par ko citu, un tajos izteikto viedokli ir vērts pārdomāt – jo atklāts ienaidnieks nereti pasaka lielāku taisnību nekā viltus draugs. Neskatoties uz savu šovinismu, šo rakstu autori ir arī Krievijas pašreizējās varas kritiķi, kas pauž interesantas versijas par kovid-19. Tās varētu interesēt arī mūsu lasītājus. Piebildīsim, ka Kvačkovs no 2013. līdz 2019. gadam izcieta cietumsodu par apvērsuma mēģinājumu pret Putina režīmu.

Piektdien piezvanīja kāda mūsu ilggadēja lasītāja. Esam pārsteigti, ka viņa ir noticējusi visai propagandai, piemēram, par biedējošajām zārku kaudzēm Itālijā. Argumentiem, ka tā ir nevis vīrusa, bet psihiska pandēmija, ko izplata pasaules varenie caur masu medijiem, viņa netic. Žēl, jo liekas, ka mūsu avīzes lasītājiem bija jābūt gudrākiem un vērīgākiem. Cerams, ne visi ir padevušies šai psihiskai pandēmijai. Bailes ir daudz bīstamākas par pašu vīrusu. Politiķi un masu mediji vispirms saceļ paniku, ieviešot ārkārtas stāvokli, bet pēc tam saka: “Saglabājiet mieru!”

“DDD” redakcijas darbinieki uzskata, ka, ja pasaules aizkulisēm vajadzētu uzreiz iznīcināt ļoti lielu daudzumu cilvēku, tad, pirmkārt, tiktu izplatīts daudz briesmīgāks vīruss. Otrkārt, neviens “netaurētu” par to, kā “taurē” tagad. Cilvēki masveidā strauji mirtu, bet par slimību sabiedrība uzzinātu daudz vēlāk.

Mūsuprāt, pasaules aizkulises grib izputināt valstis ekonomiski. Tad tās būs spiestas aizņemties naudu no šīm aizkulisēm. Mūsu valsts jau tagad ir “atradusi” 2 miljardus. ASV paziņoja, ka veselības nozarei vien aizņemsies 2 triljonus. Šīs pasaules aizkulises kļūst bagātas no procentiem, kurus valstis ik gadus maksā aizkulisēm par saņemto naudu. Protams, visas valstis piedevām vēl ir arī parādu jūgā šīm aizkulisēm.

Papildus visam izskatās, ka pasaules aizkulišu mērķi ir izraisīt arī karu un ierobežot brīvības, kas mūsu tehnoloģiju laikmetā nozīmē cilvēku čipēšanu un tamlīdzīgu izsekošanu.

Šo visu pasākumu rezultātā pasaules aizkulises cer iznākt no aizkulisēm un atklāti pārņemt politisko varu un kontroli visā pasaulē. Tādēļ jau arī laikraksts “DDD” cenšas saviem lasītājiem izskaidrot Dzīvās Ētikas jeb Agni Jogas pamatus, jo tikai pa šo ceļu spēsim izglābties no pasaules aizkulišu – šo melno ložu – plāniem.


Saistītie raksti:

Citāds viedoklis. Kā vispārējā baiļu un manipulāciju aizsegā mainās pasaule


« Atpakaļ