GRU (ГРУ) pulkvedis: kas slēpjas aiz koronavīrusa pandēmijas?

Studija “Rubež”

 

Žurnālists: Šodien pie mums viesos ir Krievijas armijas Ģenerālštāba Galvenās izlūkošanas pārvaldes atvaļinātais pulkvedis, militāro zinātņu un sabiedrisko attiecību zinātņu kandidāts pulkvedis Vladimirs Kvačkovs.

Vladimirs Kvačkovs

Vladimirs Kvačkovs: Labdien!

Žurnālists: Zinu, ka esat strādājis kā Bruņoto spēku Ģenerālštāba militāri stratēģiskā izmeklēšanas centra vadošais zinātniskais līdzstrādnieks. Kā no šīs pozīcijas vērtējat koronavīrusa parādīšanos?

V.K.: Tieši no tādas pozīcijas to arī vajag novērtēt. Nevis no veselības aizsardzības pozīcijām, nevis no epidemioloģijas pozīcijām vai kādām citām. Koronavīrusa parādīšanos melīgi nosauc par pandēmiju tieši no globālo spēku – reliģiozo, politisko, finansiālo, ekonomisko un nacionālo – pozīcijām. Šīs vīrusa tā saucamās pandēmijas (jupis viņu rāvis – nekādas pandēmijas nav,  tie ir meli) parādīšanos vajag saprast kā globālu, stratēģisku, speciālu operāciju. Tieši tā arī vajag saprast šo parādību. Tā ir pasaules komandštāba mācību aizkulišu cīņa par pilnas pārvaldības kontroles iegūšanu pār cilvēci. Lūk, kāda ir šī koronavīrusa jēga.  Mēs maz ticam Dievam, bet vēl mazāk tam, ka ir sātans.

Un, lūk, pasaules finanšu aizkulisēm ir savs mērķis – zemes iedzīvotāju skaita samazināšana. Parasto cilvēku uz zemes, pēc viņu ieskata, ir pārāk daudz. Tiem vajag būt par viņu kalpiem – un, maksimums, miljardam uz zemes. Lūk, tad viņi varēs dzīvot kā niere taukos zemes virsū. Mūsu, pēc pasaules aizkulišu vērtējuma, ir pārāk daudz uz zemes! Tāpēc koronavīruss un finanšu krīze ir nesaraujami saistīti viens ar otru.

Lai piespiestu cilvēkus aprobežoties – politiskā plānā tas praktiski nav iespējams. Ir dažādas konstitūcijas – tās tiek izpildītas  vai netiek izpildītas, tā ir cita lieta. Bet ir kaut kādas politiskās tiesības, pie kurām ir pieraduši, ka tā tomēr būs labāk. Pirmais mēģinājums atņemt cilvēkiem tiesības tika izdarīts 2001. gada 11. septembrī. Retais atceras tā saucamo uzbrukumu vispasaules tirdzniecības centram, Pentagonam un Baltajam namam Amerikā, pēc kā tika paziņota vispasaules cīņa pret terorismu. Bet tagad atcerēsimies.

Lai izprastu koronavīrusa jēdzienu šodien, paanalizēsim pirmo mēģinājumu paziņot pasaulei par cīņu it kā pret terorismu. Bija četras lidmašīnas. Divas no tām parāda it visur un vienmēr – kā tās ar pilotiem pašnāvniekiem ietriecas vispasaules tirdzniecības centrā. Es runāju ar citiem mūsu “Boeing” lidotājiem. Viņi atzīst, ka patrenēt cilvēku lidojumam ar “Cessna” lidmašīnu − tā ir tāda viegla motora lidmašīna, lidojošs automobilis – ir pavisam cita lieta. Viņi apguva lidošanas kursu ar šiem lidaparātiem. Un pēc tam sēžas pie “Boeing” stūres un ar nedaudz metru precizitāti ietriecas tajos torņos?

Pat civilajā aviācijā, kur jānosēžas daudzkārt, desmitiem reižu, vienos un tajos pašos nosēšanās punktos, piloti sākumā veic glisādi, pēc tam tuvāk, tuvāk, un dispečers vada lidmašīnu pa glisādi uz nosēšanos, pa labi, pa kreisi, līdz pieslīpē tieši… Un tad nu iedomājieties tos mērkaķīšus, kuri trenējušies ar “Cessna”, sēžam pie “Boeing” stūres, lidojam pa svešu pilsētu bez jebkāda orientiera, nesaprotot kur, ar ātrumu minimums 700 kilometru stundā!… Tātad šie divi “izdresētie” pilotiņi trāpa tieši precīzi šo ēku vidū. Nu, murgs! Reāli to izdarīja kāda raķešu bāze Kubā.

Praktiski tā arī tika pierādīts, ka lidmašīnas traukušās uz noteikto bāku, visa aparatūra bijusi atslēgta un pilotu vadībai neklausīja – tu vari kliegt vai nekliegt, raustīties, kā gribi, bet lidmašīna iet pēc datorprogrammas uz noteikto mērķi! Pēc tam raķešu gudrības bāze tika iznīcināta ar visiem dokumentiem.

Pentagonā ietriecas šāds “Boeing” 14–19 metru augstumā ar izlaistu šasiju. Bet šasija automātiski izlaižas apmēram 14 metrus līdz zemei, neatkarīgi no tā, vai ir dota komanda izlaist to vai nav – programmā tas ir ietverts. Un šis ļaužu pilnais milzenis ietriecas Pentagonā, kas ir piecstūraina ēka ar pieciem stāviem. Bet kur no šī milzeņa ir atliekas? Neviena centimetra dūralumīnija! Parasti šādā gadījumā ir izmētāti priekšmeti, cilvēku līķi, pašas lidmašīna atlūzas tiek savāktas, lai noteiktu katastrofas detaļas. Bet te ietriecas lidmašīna Pentagonā un nav ITIN NEKĀ! Turklāt pārraides, dažādi skaidrojumi, ka Pentagonā, kur noritējis remonts, trāpījusi amerikāņu spārnotā raķete un  bojā aizgājuši gadījuma cilvēki. Bet kur pati lidmašīna, kas izlidoja? Atlantijas okeānā. Un kur lidmašīna, kas izlidoja uz Balto namu? Turpat.

Lūk, ko vispasaules aizkulises izdarīja 2001. gada 11. septembrī. Tagad viņiem ir jauns iemesls sagrābt varu pār cilvēci un izdomāts ir šis koronavīruss. Principā tā nav ne epidēmija, ne pandēmija. Pat tagad, cik dzirdēju, nomirst aptuveni 300 cilvēku dienā uz visas zemeslodes. Žēl, protams, ikviena cilvēka, bet daži simti cilvēku no 7,5 miljardiem – tas vispār neizsaka neko. Vajadzīgs tikai cilvēkus iebaidīt. Šīs ir finanšu pasaules aizkulišu komandštāba mācības, lai piezemētu tās politiskās tiesības, kuras cilvēki jau pieraduši izmantot, it īpaši Rietumeiropā. Tas ir otrais, bet pirmais – cilvēku skaita samazināšana uz zemes.

 

Mūsu, pēc pasaules aizkulišu vērtējuma, ir pārāk daudz uz zemes! Tāpēc koronavīruss un finanšu krīze ir nesaraujami saistīti viens ar otru.

 

Bet trešais ir finansiāli ekonomiskais aspekts. Tagad uz katru priekšmetu, kurš eksistē… pieņemsim, zīmulis  maksā 1 dolāru… tātad uz šo zīmuli ir izdota nauda, vekseļi, akcijas un citas finanšu direktīvas 20 reizes vairāk. Tātad, ja ņemtu vienu zīmuli, kura cena ir 1 dolārs, tad viņu dažādo papīrīšu ir 20 reizes vairāk, nekā 1 zīmulis par 1 dolāru. Attiecīgi visas ekonomiskās attiecības pārgājušas no reālas ekonomikas uz virtuālo. Tas ir finansiāls burbulis, kurš, manuprāt, ietver vienu kvadriljonu un 200 triljonu dolāru. Tas ir pilnīgs finansiāls burbulis. To vajag izpūst. Tagad daudzās valstīs depozītiem ir negatīvas procentu likmes – tu noguldi 100 dolāru, bet saņem 90–95 dolārus. Tātad vajag izpūst šo masu. Kā to izdarīt? Atkal caur šo mākslīgi radīto principu “ekonomika ir kritusies, attiecīgajā apjomā vairs nespējam kā agrāk apmierināt jūsu prasības, vajag savilkt jostas”…

Bet tagad ļoti svarīgs moments. Ķīnieši skaidri un gaiši ir paziņojuši, ka koronavīrusam ir mākslīga daba. Jebkuram vīrusam, protams, var būt mutācijas, tam ir gadījuma raksturs. Bet ķīniešu zinātnieki sapratuši, ka šim ir mākslīga izcelsme, tas speciāli izplatījies sākumā Uhaņā. Taču kas notiek Itālijā? Vīruss tur ir pat bīstamāks nekā Ķīnā. Itālijā no gripas, no pneimonijas, no dzeltenās kaites, no hepatīta un tamlīdzīgām slimībām nomiruši 100 reižu vairāk. Bet tagad tiek uzrīkota speciāla liberālo aizkulišu operācija, kas uzdzen šausmas.

Šo parādību vajag uztvert kā speciālu komandštāba mācību operāciju. Tagad skatās, kurš pakļaujas, kurš ne. Ķīnieši veica stingrus pasākumus. Tad atlidoja uz Uhaņu biedri, nolika pie vietas proamerikāņu partijas atbalstītājus, kas iegājuši Ķīnā… tur arī viss nenoritēja gludi, tur tāpat ir proķīniešu grupējums, bet ir arī īsti proamerikāņu bijušie komjaunieši, kas orientēti uz ASV, uz naudu u.tml. Un viņi, protams, Uhaņā centās izplatīt šo koronavīrusu, lai iegūtu kaut kādu ekonomisku un politisku izdevību. Ķīnas prezidents nolika visus pie vietas, un Ķīnā koronavīruss gandrīz ir beidzies, bet Eiropā – sācies.

Mēs kā militārie izlūki skatāmies – kas ir skaidrs un kur ir skaidrs. Ķīna un Eiropa – tie ir divi ASV pretinieki. Tur arī viņi iesūtīja šo vīrusu. Tāpēc vīrusam ir trešā  dimensija – ekonomiskā. Tātad pirmā ir reliģiozā – cilvēku samazināšana uz zemes; otrā – politiska kontrole pār cilvēci; trešā – finanšu burbuļa izpūšana; ceturtā – savu konkurentu likvidācija. Lūk, tāds ir esošās epidēmijas izvērtējums.

Žurnālists: Vai varat sniegt kaut kādas prognozes par tuvāko laiku, kādas rekomendācijas? Kuras valstis vēl var ietekmēt koronavīruss?

V.K.: Protams, Krieviju! Amerikai Krievija neskaitās ekonomisks konkurents. Tagad galvenos spēkus pasaules aizkulises ir nosūtījušas Ķīnas un Rietumeiropas dezorganizācijai. Bet Krieviju viņi ir pieskaitījuši pirmajam punktam – iedzīvotāju skaita samazināšanai un teritorijas attīrīšanai. Un tas vēl ir priekšā.

Žurnālists: Gribētos dzirdēt no jums dažus vārdus, kā aizsargāt sevi, ko darīt? Tā, protams, nav jūsu sfēra, bet tomēr…

V.K.: Es, protams, neesmu epidemiologs, lai gan vajadzētu būt parazitologam, lai saprastu mūsu valsts būtību. Tad nu kā kara ārsts, kā epidemiologs, kā parazitologs teikšu. Kamēr mēs neatbrīvosimies no iekšējiem parazītiem, kas pār mums valda, ar citiem parazītiem netiksim galā.

 

Avots: https://www.youtube.com/watch?v=SZJC9JM2u70&t=400s

 

Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.7(453) [2020. gada 3.–23. aprīlis]


« Atpakaļ