Ievainotā mīlestība jeb vai esi tāds pats kā Tefiks?

Diskusija sociālajā vietnē “FACEBOOK”

 


Līga Muzikante: Skatos turku seriālu “Ievainotā mīlestība” par turku nacionālo kustību un neatkarības karu. Šajā seriālā ir [bija] kāds spilgts personāžs – Tefiks, pretīgs, slīpēts nodevējs. Viņš man atgādina latviešvalodīgos politiķus, kas organizē lāpu gājienus, karogu braucienus, dziedāšanu, dancošanu, karodziņu spraušanu pie krūts, bet politiskajos darbos rīkojas gluži pretēji latviešu tautas un valsts izdzīvošanas interesēm un tiesībām uz attīstību: tātad rūpējas, lai ārējais ienaidnieks (tie, kas Latvijā ieradās okupācijas laikā un bioloģiski savairojās) paliktu Latvijā, iegūtu pilsonību un turpinātu okupēt mūsu zemi.

Vai latviešiem nav pārāk daudz šādu tefiku, kas “šauj” (pagaidām fiziski nenogalinot (?), taču politiski izstumjot, vajājot, pazemojot) latviešu tautas patriotiem mugurā, lai apklusinātu tautas vēlmi pēc dekolonizācijas?! Lai apdzēstu cerības un centienus! Un tieši šādu tefiku dēļ esam šajā purvā, kurā esam… Ik reizi vēlēšanās latvieši izmisuši skrien uz iecirkņiem, lai sacenstos ar naturalizētajiem okupantiem elektorāta skaita ziņā un bailēs no ārējo ienaidnieku nākšanas pie varas lai atkal un atkal savēlētu tefikus-nodevējus… Vai gan tauta var vēl vairāk pazemoties nodevēju jeb tefiku-kangaru priekšā?!

Esmu pārliecināta, ka bez tautas atjēgšanās, bez vēlēšanās atbrīvoties no ārējiem ienaidniekiem, bez garīgas sacelšanās, bez režīma organizēto vēlēšanu apzināta boikota un bez tefiku-kangaru aizslaucīšanas politiskajā mēslainē mūsu tauta un valsts turpinās ceļu uz iznīcību.

Pāvils Silnieks: Patlaban noteikti atbalstu ignorāciju, bet bīstos, ka tālākā perspektīvā tā nesasniegs vēlamo mērķi, bet izraisīs tautas labākās daļas pašizolāciju un tādējādi novedīs mūs strupceļā. Domāsim kopā par visām iespējām, lai tas tā nenotiktu!

Līga Muzikante: Sacelšanās – vienīgais risinājums, ja vēlamies izdzīvot. Mana profila spiegotājiem precizēšu, ka runāju par garīgu sacelšanos un neaicinu ne uz ko tādu, ko Likums neatļauj.

Nikolajs Iskovs: Līga Muzikante, tā vajadzīgā ir garīgā sabiedrības reformācija!

Gundars Rufus Resnais: Jūs domājat pilna mēra nepakļaušanās kampaņu?

Līga Muzikante: Nepakļaušanās kangaru diktatūrai – jā, tā ir vajadzīga.Formas sākumsFormas beigas

Inārs Švarcs: Ir jāveic kaut kas radikāls! Ar tērgāšanu ir par maz. Mums nav tādas valdības, kurai reāli interesētu latviska Latvija.

Pāvils Silnieks: Piekrītu.

Chris Wolf: Esmu pabijis NA. Aizgāju no turienes tieši tādu apsvērumu dēļ, kā apraksta Līga…

Latvietība ir galvā un sirdī. Un kuriem tā ir, tiem ir jāvienojas. Atmetot domas par uzvārdiem, reliģijām un nedomājot, kurā pusē karoja vectēvs.

Arnis Auziņš: Kangariem ir tik viena doma – nauda… Tās dēļ tie nodod visu svēto, kas tautai var būt. Šajās dienās tie grabina dažādu Eiropas fondu naudas, subsīdijas un tēlo lielos Latvijas saimniekus… Noziedznieki ar 4. maija kriminālo režīmu saražoja tādus prihvatizācijas-pievākšanas juridiskos likumus, ka vismaz 80 procentiem latviešu tie ir pilnīgi neizdevīgi… Un tāpēc latvieši emigrē, lai nopelnītu maizi iztikai… 4. maija režīms cīnās pret tiem, kuri domā citādi un nav ar tiem.

Līga Muzikante: Šādi tefiki-kangari nodevību lepni sauc par “reālpolitiku” un tās vārdā ne vien naturalizē okupantus, bet pārdeva arī Abreni.

Chris Wolf: Līga, viņiem ir vēl divas atrunas: “koalīcijas disciplīna” un “ja mēs nebūsim koalīcijā, tad tur būs Saskaņa”.

Inese Kalniņa: Un kā tad ar sarežģīto ģeopolitisko situāciju, kas liek žīdiem maksāt kompensācijas, izvairīties no sarunām par deokupāciju un dekolonizāciju, veicināt integrāciju un rīkot praidus…Formas beigas

Arnis Auziņš: Pusi Latvijas zemi kangari pārdevuši svešiniekiem. To, kas reāli notiek, var redzēt Cēsu apriņķī un Cēsis. Šeit ķīnieši ar krieviem pērk īpašumus, un svešo sarodas arvien vairāk, smaida un dzimst bērni.

Anna Flynn: Tā taču ir NA… lāpu nesēji… piesārņotāji.

Donalds Āboliņš-Ābols: Jā, Līga, pilnīgi Jums piekrītu. Pašreizējo nodevēju vadībā mūsu tauta iznīks, un es vēl domāju, ka te ne tikai garīgā sacelšanās (kas arī ļoti svarīga), bet fiziska arī nepieciešama ar visas tautas iziešanu ielās.

Biruta Kopmane: Visas tautas? Neloģiski, Donald. Tauta ir pilna nodevējiem, pašlabuma meklētajiem utt.

Vilnis-Mārtiņš Bērziņš: Tikai tad, kad atmodīsies un sāks iziet ielās, vai nebūs par vēlu?? Jo Latviju praktiski jau esam zaudējuši, pieturot un atbalstot kolonizatorus, atdāvājot varu kolaboracionistiem un visādiem pidariem.

Biruta Kopmane: Atdāvājot? Kolonizatori? Nu jums gan putra galvā. Paši vēlēja par komunistiem…

Līga Muzikante: Biruta, vai tad Vilnis-Mārtiņš Bērziņš par to tieši nerunā – par to, ka savēlēti (vara atdāvāta) šie komunisti-kolaboranti-kangari?

 

 

Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.22(444) [2019. gada 22. novembris–5. decembris]


« Atpakaļ